Skip to main content
Skip to main content

NETGEAR-tuotteen suojausilmoitus

NETGEARin missio on olla maailman Internet-yhteyksien innovatiivinen johtaja. Jotta saavutamme tämän, pyrimme ansaitsemaan ja pitämään asiakkaidemme luottamuksen toimittamalla tuotteita, jotka ovat turvallisia ja takaavat asiakkaidemme tietojen yksityisyyden ja tietoturvan.

Ilmoita haavoittuvuuksista
NETGEARin vastuullinen ilmoitusohjelma

Voit voittaa rahapalkintoja tai pisteitä Bugcrowd-ympäristössä lähettämällä sinne tietoja tuotteiden tietoturvahaavoittuvuuksista. Ilmoita NETGEARin tuotteisiin vaikuttavista ongelmista napsauttamalla alla olevaa painiketta.

NAPSAUTA TÄTÄ

Arvostamme sitä, että tietoturvahuolet tuodaan tietoomme, ja pyrimme jatkuvasti valvomaan tuotteitamme, jotta voimme varautua uusimpiin uhkiin. NETGEAR uskoo tietoturvaongelmien ennakoimisen tärkeyteen. Uusia tietoturvaongelmia ilmaantuu joka päivä. NETGEAR pyrkii pysymään tietoturvan kehityksessä ajan tasalla tekemällä yhteistyötä tietoturvatutkijoiden ja -yritysten kanssa. Arvostamme yhteisön panosta turvallisemman maailman luomisessa.

NETGEAR-suojausilmoitusten uutiskirje
Rekisteröidy, jos haluat saada kerran kuukaudessa NETGEARin uutiskirjeen, jossa kerrotaan samassa kuussa julkaistuista tietoturvapäivityksistä ja käsitellään useiden tuotteiden haavoittuvuuksia.

Käyttäjiä suojellakseen NETGEAR ilmoittaa tietoturvahaavoittuvuuksista julkisesti vasta, kun korjaukset ovat saatavilla, eikä kerro tarkkoja tietoja haavoittuvuuksista. Kun korjaukset ovat saatavilla, haavoittuvuudet ilmoitetaan NETGEARin tuotetukisivustossa ja uutiskirjeessä.


Release Date
Security Updates