Skip to main content
Skip to main content

Sikkerhedsadvarsel vedr. NETGEAR-produkt

NETGEARs mission er at være førende i forhold til at forbinde verden til internettet. For at gennemføre denne mission, stræber vi efter at vinde og bevare tilliden hos vores kunder ved at levere produkter, der er sikre og beskytter personlige oplysninger og sikkerheden for vores kunders data.

Rapporter sårbarheder
Pålideligt NETGEAR-program for offentliggørelse af oplysninger

Du kan vinde kontant belønning eller point på Bugcrowd-platformen ved at indsende oplysninger om produktsikkerhedsrisici. Du kan rapportere alle problemer, der påvirker NETGEAR-produkter, ved at klikke på knappen nedenfor

KLIK HER

Vi påskønner at blive gjort opmærksom på sikkerhedsproblemer og vi overvåger konstant vores produkter, så vi kan være på forkant med de nyeste trusler. At være proaktiv i stedet for reaktiv i forhold til nye sikkerhedsproblemer er en grundlæggende anskuelse hos NETGEAR. Der opstår nye sikkerhedsproblemer hver dag. NETGEAR bestræber sig på at være opdateret med den seneste sikkerhedsudvikling ved at samarbejde med både analytikere og virksomheder. Vi er glade for fællesskabets bestræbelser på at skabe en mere sikker verden.

Nyhedsbrev vedr. NETGEAR-sikkerhedsadvarsel
Tilmeld dig for at modtage et månedligt nyhedsbrev med NETGEAR-sikkerhedsopdateringer for den pågældende måned, der løser sårbarheder i flere produkter.

For at beskytte brugere, offentliggøre NETGEAR ikke sikkerhedssårbarheder før rettelser er offentligt tilgængelige, ligesom de præcise detaljer om sårbarhederne heller ikke frigives. Når rettelser er tilgængelige, offentliggøres sårbarheder på NETGEARs websted for produktsupport og i nyhedsbrevet.


Release Date
Security Updates