Skip to main content
Skip to main content

NETGEAR savjeti o sigurnosti proizvoda

Cilj tvrtke NETGEAR jest postati vodećom tvrtkom s obzirom na inovacije u povezivanju svijeta putem interneta. Kako bismo ostvarili taj cilj, nastojimo zadobiti i zadržati povjerenje korisnika tako što isporučujemo proizvode koji su sigurni i koji će zaštititi privatnost i sigurnost korisničkih podataka.

Prijavite probleme
NETGEAR program odgovornog prijavljivanja

Prijavljivanjem problema sa sigurnošću proizvoda možete osvojiti novčane nagrade ili bodove na platformi Bugcrowd. Želite li prijaviti problem koji se odnosi na NETGEAR proizvod, pritisnite gumb u nastavku.

PRITISNITE OVDJE

Cijenimo što nam prijavljujete sigurnosne probleme i neprekidno nadziremo svoje proizvode kako bismo spriječili najnovije prijetnje. NETGEAR čvrsto vjeruje u proaktivan, a ne reaktivan pristup novim sigurnosnim problemima. Svakoga dana nastaju novi sigurnosni problemi. NETGEAR nastoji biti informiran o novostima na polju sigurnost surađujući i s istraživačima i s tvrtkama koje se bave sigurnošću. Cijenimo trud koji zajednica ulaže u stvaranje sigurnijeg svijeta.

Novosti o NETGEAR savjetima o sigurnosti
Prijavite se na mjesečne NETGEAR novosti o sigurnost u kojima su navedeni problemi na proizvodima za dani mjesec.

Kako bismo zaštitili korisnike, NETGEAR neće javno objavljivati sigurnosne probleme sve dok ispravci ne budu javno dostupni, a objavljivati se neće ni točne pojedinosti problema. Kad ispravci budu dostupni, problemi će se objaviti na NETGEAR web-mjestu za podršku i u novostima.


Release Date
Security Updates