Skip to main content
Skip to main content

NETGEAR termékre vonatkozó biztonsági tanács

A NETGEAR küldetése, hogy a világot az internettel összekötő innovatív vezetővé váljon. Ennek érdekében célunk, hogy elnyerjük és megőrizzük ügyfeleink bizalmát azáltal, hogy biztonságos termékeket biztosítunk, valamint bizalmasan kezeljük és megvédjük ügyfeleink adatait.

Hiba bejelentése
A NETGEAR felelősségteljes megállapodási programja

Pénznyereményt vagy pontokat kaphat, ha bejelenti a termékek biztonsági hibáit a Bugcrowd platformon. Az NETGEAR termékekkel kapcsolatos összes probléma bejelentéséhez kattintson az alábbi gombra:

KATTINTSON IDE

Hálásak vagyunk azért, hogy felhívják figyelmünket a biztonsági kockázatokra, és állandóan figyeljük termékeinket annak érdekében, hogy megelőzzük a legújabb fenyegetéseket. A NETGEAR-nél hiszünk a terméktámogatáshoz elengedhetetlen, a felmerülő biztonsági problémák proaktív megközelítésében. Minden nap új biztonsági problémák jelentkeznek. A NETGEAR célja a legújabb biztonsági fejlemények ismerete, éppen ezért mind a biztonsági szakemberekkel, mind a biztonsági vállalatokkal együttműködik. Örülünk, hogy a közösség segít egy biztonságosabb világ megteremtésében.

NETGEAR biztonsági tanácsokat tartalmazó hírlevél
Iratkozzon fel a NETGEAR havonta megjelenő, biztonsági frissítésekről szóló hírlevelére, amely számos termék biztonsági hibáit magában foglalja.

Az ügyfelek védelmének érdekében a NETGEAR egészen addig nem teszi közzé a biztonsági hibákat, valamint azok részleteit, amíg a javítások nem elérhetők. Amint elérhetők a javítások, a biztonsági hibák megjelennek a NETGEAR terméktámogatási weboldalán és a hírlevélben.


Release Date
Security Updates