Skip to main content
Skip to main content

Συμβουλές ασφαλείας προϊόντων NETGEAR

Η αποστολή της NETGEAR είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση πρωτοπόρου εταιρείας σύνδεσης του κοινού με το Internet. Για να πετύχουμε σε αυτή την αποστολή, προσπαθούμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας προσφέροντας προϊόντα που είναι ασφαλή και που προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας.

Αναφορά ευπαθειών
Πρόγραμμα υπεύθυνων γνωστοποιήσεων NETGEAR

Μπορείτε να κερδίσετε μετρητά ή βαθμούς ανταμοιβής στην πλατφόρμα Bugcrowd για την υποβολή ευπαθειών ασφάλειας προϊόντων. Για να αναφέρετε όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν τα προϊόντα NETGEAR, πατήστε το παρακάτω κουμπί

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σας ευχαριστούμε που μας αναφέρετε τις ανησυχίες για θέματα ασφάλειας. Παρατηρούμε διαρκώς τα προϊόντα μας προκειμένου να προλαμβάνουμε τις πιο πρόσφατες απειλές Η NETGEAR προτιμά να ενεργεί προληπτικά και όχι μετά την εμφάνιση προβλημάτων ασφαλείας. Κάθε μέρα προκύπτουν νέα ζητήματα ασφαλείας. NETGEAR προσπαθεί να σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις ασφαλείας σε συνεργασία με ερευνητές και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ασφάλειας. Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στην κοινή μας προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν πιο ασφαλή κόσμο.

Ενημερωτικό δελτίο συμβουλών ασφαλείας NETGEAR
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το μηνιαίο δελτίο ενημερώσεων ασφαλείας της NETGEAR για την αντιμετώπιση των ευπαθειών σε πολλά προϊόντα.

Για την προστασία των χρηστών, η NETGEAR δεν ανακοινώσει δημόσια ευπάθειες ασφαλείας μέχρι να κοινοποιηθούν οι επιδιορθώσεις, ούτε και κυκλοφορεί τα ακριβή στοιχεία αυτών των ευπαθειών. Μόλις γίνουν διαθέσιμες οι επιδιορθώσεις, οι ευπάθειες θα ανακοινώνονται στην τοποθεσία web υποστήριξης προϊόντων της NETGEAR και στο ενημερωτικό δελτίο.


Release Date
Security Updates