Skip to main content
Skip to main content

Varnostno poročilo o izdelkih NETGEAR

Poslanstvo družbe NETGEAR je biti inovativen vodilni akter na področju povezovanja sveta z internetom. Za doseganje poslanstva si prizadevamo pridobiti in obdržati zaupanje naših strank z zagotavljanjem varnih izdelkov, ki bodo ščitili zasebnost ter varnost podatkov naših strank.

Prijava ranljivosti
Program družbe NETGEAR za odgovorno razkrivanje

Če prijavite ranljivost izdelka, lahko osvojite denarno nagrado ali točke na platformi Bugcrowd. Če želite prijaviti vse težave, ki vplivajo na izdelke NETGEAR, kliknite gumb spodaj

KLIKNITE TUKAJ

Cenimo, da nas opozarjate na varnostne težave, in stalno nadzorujemo naše izdelke, da bi grožnje čim prej odstranili. Naše načelo odpravljanja varnostnih težav, preden se pojavijo, namesto reševanja že nastalih težav, je temeljno razmišljanje v družbi NETGEAR. Vsak dan se pojavijo nove varnostne težave. NETGEAR si prizadeva ostati na tekočem z najnovejšimi dogodki na področju varnosti, tako da sodeluje z raziskovalci in podjetji s tega področja. Cenimo sodelovanje skupnosti pri ustvarjanju varnejšega sveta.

Glasilo družbe NETGEAR z varnostnimi poročili
Če želite prejemati mesečno glasilo z varnostnimi poročili o ranljivostih v več izdelkih, ki jih je družba NETGEAR objavila ta mesec, se naročite.

Da bi zaščitila uporabnike, družba NETGEAR varnostnih ranljivost ne razkrije javnosti, dokler ji niso na voljo popravki. Prav tako ne razkrivamo natančnih podrobnosti o takih ranljivostih. Ko so popravki na voljo, bomo ranljivosti razkrili na spletnem mestu s podporo za izdelke in v glasilu družbe NETGEAR.


Release Date
Security Updates