Skip to main content
Skip to main content

Avertisment de securitate pentru produsele NETGEAR

Scopul NETGEAR este acela de a fi liderul inovator în conectarea lumii cu internetul. Pentru a atinge acest scop, ne străduim să câştigăm şi să păstrăm încrederea clienţilor, furnizând produse care sunt sigure şi care vor proteja confidenţialitatea şi securitatea datelor clienţilor.

Raportaţi vulnerabilităţile
Programul de raportare responsabilă NETGEAR

Puteţi câştiga premii în bani sau puncte pe platforma Bugcrowd dacă trimiteţi informaţii despre vulnerabilităţile de securitate ale produselor. Pentru a raporta orice probleme care afectează produsele NETGEAR, vă rugăm să faceţi clic pe butonul de mai jos

FACEŢI CLIC AICI

Apreciem raportarea problemelor de securitate şi ne monitorizăm constant produsele pentru a contracara cele mai recente atacuri. Este fundamental pentru NETGEAR să prevină decât să acţioneze în mod reactiv asupra problemelor de securitate care apar. În fiecare zi apar se ivesc probleme de securitate. NETGEAR se străduieşte să rămână la curent cu cele mai recente dezvoltări de securitate, colaborând atât cu cercetători, cât şi cu companii din domeniul securităţii. Apreciem eforturile comunităţii de a crea o lume mai sigură.

Buletinul informativ Avertismente de securitate NETGEAR
Înscrieţi-vă pentru a primi un buletin informativ lunar cu actualizările de securitate NETGEAR lansate pentru luna respectivă, ce rezolvă vulnerabilităţi care afectează mai multe produse.

Pentru a proteja utilizatorii, NETGEAR nu face publice vulnerabilităţile de securitate până ce nu sunt disponibile corecţii şi nu comunică detaliile acestor vulnerabilităţi. Odată ce sunt disponibile corecţii, vulnerabilităţile sunt anunţate pe site-ul web de asistenţă pentru produse NETGEAR şi în buletinul informativ.


Release Date
Security Updates